Home

Archive

Suggested sites to vist

Please find below a list of suggested websites to visit for more detailed information on Backlinks B set:

uzletresz.com on site-stats.org  

uzletresz.com on sitelike.org   

https://www.google.pl/url?q=https://uzletresz.com 

Átirányítás fi com 

Hasznos átirányítások

LF on számok

AP on számok 

https://uzletresz.ewk.hu 

http://adequitpress.hupont.hu 

http://jen-legal.eblog.hu/ 

 

Ki lenne az eladó cég vevője?

uzletresz.com Cégeladás blog: Ki venné meg a cégét?

A potenciális vevő 6 típusa akivel a cég eladása során számolhat.

Ha egyszer eldöntötte, hogy eladja a cégét, a megfelelő vevő megtalálása az egyik legnagyobb feladat.

Szinte bizonyos, hogy az egyes érdeklődők eltérő lehetőségekkel rendelkeznek, és eltérő értéket képvisel számukra a vállalkozás, amely meghatározza, hogy milyen erős az érdeklődésük a cég iránt.

Ezen felül azonban eltérő lehet a vásárlás indoka és célja is. Ezt alapul véve bemutatunk 6 tipikus vevőjelölt típust.

Pénzügyi befektető 

A pénzügyi befektető értékeli a vállalkozásában már megteremtett értéket, és látja benne a további potenciált. Nem tud, vagy nem akar azonban a napi működtetésben részt venni akkor sem, ha adott esetben más területen már szerzett vállalkozóként gyakorlatot.

Fokozottan rá van utalva nem pusztán arra, hogy a vállalkozás kiforrott üzleti gyakorlattal és átlátható folyamatokkal rendelkezzen, de arra is, hogy vagy maga a cégalapító, vagy olyan hozzáértő menedzsment maradjon meg a kormánynál, amely képes a vállalkozás hatékony és nyereséges működtetésére.

A vételáron felül a pénzügyi befektető további tőkét vagy kölcsönt is nyújthat a cégnek, amely könnyebbséget jelenthet ugyan a napi működtetésben, azonban a pénzügyi befektetés együtt jár azzal, hogy a befektető igénye szerint közvetlenül vagy kevésbbé közvetlenül, de folyamatosan ellenőrizhesse a cég működését.

Ennek biztosítására tipikusan komplex ellenőrzési, beszámolási szabályok kerülnek kialakításra. Amennyiben a befektető csak kisebbségi részesedést szerez, akkor mindez összetett feltételekhez kötött eladási és vételi jogokkal, valamint szindikátusi szerződéssel megtámogatva történik.

[to be continued]

Eladó cégek és eladó vállalkozások

Vállalkozásba kezdene, netán meglévő vállalkozását bővítené? Gyakran a cégvásárlás előtt állók egy már előzőleg felépített és bejáratott cégbe való befektetésben gondolkodnak.

Ha eladó céggel rendelkezik, akkor alkalmas módszer egy kifejezetten erre a célra létesített weboldalon hirdetni költséghatékonyan és a szükséges szakmai támogatással. Ha eladó vállalkozás hirdetése a cél, az uzletresz.com oldal tökéletes választás, hiszen olyan lehetőségeket kínál mind az eladó vállalkozások tulajdonosainak, mind azoknak, akik vásárolni szeretnének, hogy könnyebben megtalálják a megfelelő vásárlót vagy a megfelelő eladó vállalkozást, amit megvehetnének.

A cégadásvétel iránt érdeklődők kereshetnek főtevékenység szerint, és szektorokra bontva válogathatnak az ajánlatok között.

Az eladó vállalkozás hirdetése során számos hasznos információt megadhat a cégről, ami a vásárlókat érdekelheti: földrajzi elhelyezkedés, főtevékenység, eladási ár stb.

Az oldalon belül két különböző cégértékesítési platform közül választhat, az eladó cégek méretéhez és igényeihez igazodó szolgáltatáscsomaggal, annak érdekében, hogy minél könnyebben megtalálja vállalkozásának a megfelelő vevőt.

Heading

Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.